Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case CS78

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CS78
Cod produs
KBQA36Z5-IA
Out Of stock
Descriere
Experienta acumulata de-a lungul anilor ne-a demonstrat ca aceasta pompa de alimentare tractor Case CS78 este o alternativa de succes. Pompa este fabricata in Europa si are capacitatea modelului original de a rezista la multiple solicitari. Ofera acelasi randament. Mai mult, in oferta noastra, toate aceste beneficii depasesc costurile. Pompa de combustibil are un pret competitiv. Oferta include in plus si garnitura dintre pompa si blocul motor, dar si certificatul de garantie.

Informatiile suplimentare te pot ajuta sa faci alegerea ideala, de aceea consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie. Comanda simplu si rapid piesa de care ai nevoie. Cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau, noi iti oferim gratuit consultanta specializata! Iar daca utilajul tau intampina probleme tehnice, le putem rezolva exact la punctul tau de lucru. Ai toate motivele sa ne contactezi. Asteptam apelul tau, iar tu astepti sfaturile expertilor nostri!

Pompa de alimentare tractor Case CS78 - cere oferta noastra!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Daca montezi corect pompa de alimentare pentru tractor Case CS78 comandata, vei fi scutit de interventii ulterioare. Pentru orice eventualitate, in colet vei gasi si certificatul de garantie valabil 1 an de zile de la data facturarii.

Daca doresti sa comanzi pompa de alimentare tractor Case CS78 acum, aceasta poate fi livrata imediat in orasul tau. Plata se achita la final, pentru a-ti putea verifica produsul primit, in prezenta curierului. Daca preferi, poti ridica pompa de alimentare comandata si de la sediul nostru.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea sunt de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura