Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Massey Ferguson 8240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 8240
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru tractorul Massey Ferguson 8240, nou, original Carraro, reprezinta cea mai buna optiune atunci cand situatia impune schimbarea pivotilor vechi cu unii noi.

Piesa beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la momentul achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta.

O reparatie de lunga durata nu depinde doar de calitatea noilor piese, ci si de montajul corect al acestora. De aceea, venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori, specializati in reparatii motoare utilaje, pot efectua lucrarea la punctul de lucru al tractorului. Interventia se va realiza in scurt timp de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea cat mai repede, fara intarziere sau intreruperi ulterioare. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Pentru a creste durata de exploatare, in conditii optime de siguranta, a tractorului, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa sferica, odata cu pivotul. Gasesti ambele piese in stoc.

Inainte de a plasa o comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici!

Livram pivotul oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica ce contine coletul, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: HNQAL9K8-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura