Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 8240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 8240
Cod produs
7SUO183K-M-IA
Out Of stock
Descriere
Acest cap planetara Massey Ferguson MF 8240 te asteapta in depozitul nostru la un pret profitabil. Pentru ca ne dorim sa iti oferim tot ce-i mai bun, aducem mereu piese de calitate! Reperul original Carraro este caracterizat printr-o rezistenta crescuta si eficienta maxima vreme indelungata! Materialul este de calitate pentru ca tu sa fii sigur ca nu mai intampini probleme in acest sector! Iti expediem foarte repede componenta! In doar 24 de ore curierul iti va livra produsul!

Ca sa iti oferim alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, ia legatura cu unul dintre angajatii firmei. El iti sta la dispozitie pentru a-ti lamuri orice neclaritate ai avea despre ce te intereseaza din oferta noastra. Informatiile pe care le vei primi vor fi gratuite. Castigi mult timp alaturi de noi, caci nu mai pierzi vremea framantandu-te cu ce-o fi bun sau potrivit cu echipamentul din dotare. La noi, exista mereu o solutie tehnica salvatoare si rapida!

Cap planetara Massey Ferguson MF 8240 - la cel mai bun pret din tara!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Un asemenea cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 8240 este un produs pe care te poti baza. Garantia semiplanetarei este de 6 luni de la data cumpararii.

Odata ce ai facut comanda, acest cap planetara Massey Ferguson MF 8240 poate fi livrat prin curier rapid, oriunde pe teritoriul Romaniei, intr-un timp redus. La primirea coletului, ai posibilitatea de a-l deschide inainte sa efectuezi plata. Pentru a ridica personal capul de planetara comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Lungime ax: 158mm
Diametru parte dintata: 46.5mm
Diametru la intrarea in fuzeta: 48mm
Prinderea de homocinetica se realizeaza cu o cruce de planetara cu diametrul pastilei de 30mm si o distanta intre sigurante de 81mm
Dantura formata din 13 dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura