Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare JCB 7242/50885

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 7242/50885
Cod produs
9CWBMQ8T-RE
Out Of stock
Descriere
Ce consideri tu ca este un pret bun, noi consideram ca se poate si mai bine. De aceea, oferta noastra pentru o astfel de pompa alimentare JCB 7242/50885 este exact ce iti trebuie. Mai mult, pompa pe care ti-o recomandam este inlocuirea de durata pe care toti o doresc, fiind un produs european de succes. Echivalenta cu pompa originala plaseaza aceasta piesa in topul alternativelor de inalta calitate.

Pompa alimentare JCB 7242/50885 - puternica si performanta! Nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului tau!

Vei achizitiona rapid o pompa de calitate garantata, la un pret foarte bun! Daca ai intrebari despre produsele noastre, livrare sau echipa de service mobil, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Completezi formularul sau ne suni sau ne scrii pe WhatsApp. In plus, ne contactezi cum preferi si noi iti dam detaliile necesare unei alegeri potrivite pentru utilajul tau, oferindu-ti de fiecare data cand alegi piese de schimb din oferta noastra consiliere tehnica gratuita! Iti punem la dispozitie experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau!

Cu o garnitura si un certificat de garantie valabil 1 an inclus in pachet, poti fi sigur ca ai facut alegerea perfecta. O asemenea pompa de alimentare JCB 7242/50885 dispune de toate actele necesare!

Aceasta pompa alimentare JCB 7242/50885 noua poate fi livrata in localitatea ta de indata ce ne lasi datele locatiei. Plata se achita curierului, dupa verificarea coletului in prezenta acestuia. Pentru a o ridica personal dupa ce ai comandat-o, te asteptam la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului.
Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil.
Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura