Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru generator JCB G100RX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G100RX
Cod produs
4XG0CEBY-C-IA
Out Of stock
Descriere
Avem acum in oferta noastra, printre numeroase alte modele, si aceasta pompa de alimentare JCB G100RX din imagini. Este un produs de foarte buna calitate, care asigura eficienta maxima in lucru. Garantata de producator este si compatibilitatea cu acest tip de generator! Calitatile acestei piese aftermarket sunt intregite si de pretul foarte bun la care o comercializam. Pompa de alimentare mecanica este actionata de axul cu came printr-o tija. Acest model se fabrica in Europa si este comercializat de firma noastra pentru a satisface nevoile tale.

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici. Daca tot schimbi pompa, nu ar trebui sa treci cu vederea inlocuirea filtrului de combustibil. Si daca tot ne suni, intreaba-i pe asistenti si despre ofertele la consumabile! Avem filtre foarte bune, iar comandarea celor doua produse deodata va duce la o oferta personalizata care se va transforma intr-o afacere avantajoasa! Consultanta tehnica este gratuita si ai toate motivele sa profiti de acest serviciu!

Pompa de alimentare JCB G100RX - o reparatie cu adevarat reusita!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

La achizitionarea acestei pompe beneficiezi de garantie valabila 1 an. Documentele care insotesc pompa de alimentare pentru generator JCB G100RX comandata le vei regasi in colet.

Pompa de alimentare JCB G100RX se livreaza prin curier rapid, indiferent de localitatea dorita, si ai posibilitatea de a deschide coletul in prezenta curierului, pentru a vedea daca esti multumit de produsul comandat. Daca o regasesti in oferta noastra, poti ridica pompa comandata si de la sediul firmei.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa este actionata de axul cu came printr-o tija
Se monteaza cu 3 suruburi
Are 45mm distanta intre centrele gaurilor
Admisia de 3/8’’
Iesirea de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura