Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland LB75.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB75.B
Cod produs
Y8S1WXFR-C-IA
Out Of stock
Descriere
Oferta pentru pompa electrica alimentare New Holland LB75.B include un pret de importator direct. Aceasta piesa este comercializata ca alternativa a modelului original. Fiind o fabricatie europeana, respecta standardele de calitate necesare unei functionari de durata. Iti putem livra piesa sau poti sa o ridici personal de la depozitul nostru. Te asiguram ca achizitionarea ei va fi un plus pentru utuilajul tau!

Oamenii din echipa noastra sunt inzestrati cu multiple calitati! Sunt empatici, necazul tau va fi si al lor pana ce nu il rezolva! Sunt simpatici, o vorba buna si un sfat pritenesc ridica moralul oricui! Orice intrebare o poti adresa unui consilier tehnic, ajungand impreuna la alegerea ideala a solutiilor. Si pe mai departe, daca te intereseaza, exista serviciul de mentenanta.

Pompa electrica alimentare New Holland LB75.B - piesa pe care o cautai de ceva vreme!

O pompa electrica de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste buldoexcavatorului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea utilajului tau, il vom face din nou ca nou!

Piesa aceasta vine cu garantie! Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator New Holland LB75.B are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista cativa ani.

Poti ridica pompa electrica alimentare New Holland LB75.B comandata direct de la sediul firmei. Pentru ca vrem ca produsul sa ajunga in cel mai scurt timp la tine, apelam si la serviciile de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si iti oferim posibilitatea sa deschizi coletul inainte de a face plata.

Daca ai nevoie de ajutor la montare, te putem pune rapid in legatura cu un mecanic din zona ta de activitate. In plus, tehnicienii firmei sunt aproape daca ai nevoie de asistenta la identificarea problemelor aparute la instalatia electrica a utilajului din dotare. Avantajele serviciului de asistenta tehnica mobila includ programul de diagnoza si deplasarea in localitatea in care se afla echipamentul tau.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura