Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare JCB 333C3351 333/C3351

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 333C3351 333/C3351
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare electrica JCB 333C3351 333/C3351 este disponibila in stoc, la un pret foarte avantajos.
Produsul ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp, impreuna cu factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 1 an de zile, de la data cumpararii.
Livram pompa de alimentare in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Recomandam acest produs datorita pretului sau foarte bun, in comparatie cu cel al pompei originale. Pompa de alimentare propusa spre vanzare este fabricata la cele mai inalte standarde de productie, iar calitatea ei este garantata de producatorul european.

Specificatii:
-Tensiune: 12 V
-Amperaj: 4 A
-Mufa: 2 pini
-Debit: 230 litri/ ora
-Presiune: 0.68 bari

Pompa vine insotita de oringul de la montajul pe bateria filtrului.

Livram si filtrul, separat, la cerere.

Dispunem de un atelier mobil care va poate oferi asistenta la montarea pompei, la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla echipamentul si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa fie functional in cel mai scurt timp. Interventia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca dumneavoastra sa puteti relua procesul de productie fara alte intreruperi sau intarzieri suplimentare. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa va adresati departamentului nostru tehnic!

Pompa de alimentare ajunge in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Sediul firmei se afla in Bucuresti, unde va asteptam pentru a ridica personal produsul.

Codul produsului este: 333C3351-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura