Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B200
Cod produs
179WK0HC-M-BT
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o planetara Fiat Kobelco B200 si nu ai avut succes in a-l gasi pana acum? Tocmai ai tras lozul castigator. La ACN Piese Utilaje vei gasi produsul cautat imediat, printre mii de alte piese de schimb compatibile cu echipamentul tau! Fiecare componenta ce ajunge pe site-ul nostru este selectata cu foarte mare atentie de catre specialistii nostri. Ei sunt atenti si la cele mai mici detalii, pentru a se asigura ca sunt respectate cele mai inalte standarde din industrie. Astfel, tu vei obtine un produs superior din punct de vedere calitativ, la cel mai bun pret posibil.

Stationarea fortata provocata de o defectiune inseamna timp irosit si bani pierduti. Intoarce-te la munca numaidecat si dobandeste succesul mult dorit! Ca sa iti usuram treaba, noi ne ocupam de cele doua aspecte cruciale in acest domeniu: fiabilitate si promptitudine. Piesele de schimb care se afla pe rafturile noastre sunt intotdeauna fabricate din materiale durabile, menite sa reziste sub orice circumstante. De asemenea, componentele iti vor fi livrate prin curier - timpul estimativ de asteptare este de o zi lucratoare.

Planetara Fiat Kobelco B200 - alege acest produs rentabil din depozitul nostru si reda-i buldoexcavatorului tau randamentul admirabil de altadata!
Ansamblul planetar complet este format din: planetara lunga, homocinetica, planetara scurta, cele doua cruci de planetara, saiba si siguranta din butuc. Ele reprezinta alegerea ideala pentru utilajul tau! Livram planetara noua ca ansamblu complet, dar si ca piese individuale, in functie de nevoile pe care le ai la momentul actual. Noi te sfatuim sa alegi ansamblul integral, deoarece iti va oferi o reparatie de lunga durata!

Stiai ca noi suntem alaturi de tine, chiar si de la distanta? Poti lua legatura cu noi telefonic, online sau prin WhatsApp!
Datorita perioadei lungi de exploatare, mai multi fabricanti, precum Case si Komatsu, au ales aceasta planetara ca fiind solutia ideala pentru utilajele lor. Alege si tu piese de origine controlata si noi te vom ajuta cu o oferta cat mai buna!
Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rog sa ne contactezi cu incredere. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra si iti facem cunoscute serviciile oferite de firma noastra, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Daca montajul componentei este efectuat corespunzator, ea va functiona impecabil. Totusi, in colet includem factura si certificatul de garantie pentru planetara Fiat Kobelco B200 dorita. El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Te-ai hotarat deja? Perfect! Plaseaza o comanda chiar aici si vei putea monta aceasta planetara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200 pe vehiculul tau in cel mai scurt timp posibil. Iti vom livra piesele dorite prin curier, metoda de plata fiind ramburs. Inainte de a achita pachetul, poti verifica continutul sau in prezenta curierului, pentru a te asigura ca totul este in regula. Ai si optiunea de a ridica coletul personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Prioritatea noastra este solutionarea tuturor problemelor mecanice ale buldoexcavatorului din dotare, intr-un interval de timp optim, astfel ca procesul de productie sa poata fi reluat fara intarziere. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al utilajului. In urma unei diagnoze, mecanicii colaboratori ai firmei pot remedia sigur si rapid toate defectiunile buldoexcavatorului.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa te adresezi departamentulu

Specificatii tehnice

Ansamblul planetar complet este format din:
-Planetara lunga
-Homocinetica
-Planetara scurta
-2 cruci de planetara
-Saiba + siguranta butuc

Codul produsului este: 179WK0HC-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura