Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Semiplanetara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
8XVW0D3A-M-CD
Out Of stock
Descriere
Semiplanetara Fiat Kobelco B200 este un produs original, fabricat de renumita firma Carraro, pe care il vei gasi mereu pe rafturile depozitului nostru. Si stii ca e cum nu se poate mai simplu sa comanzi de la noi, nu-i asa? Daca nu stii e timpul sa te convingi de asta! In plus, ne place sa ne miscam extrem de rapid, caci stim importanta timpului in ecuatia fiecarei afaceri. Si cui ii place sa isi tina utilajul pe tusa? Credem ca nimanui! Tocmai de aceea facem tot posibilul ca produsul sa ajunga la tine in cel mai scurt timp posibil! Testeaza-ne abilitatile!

Noua ne place sa mentinem lucrurile simple. Asa ca decat sa te complici cu verificarea unor surse despre care nu ai informatii, mai bine apelezi direct la o sursa sigura. Nu stii care e aceea? Noi suntem, bineinteles! Departamentul tehnic al firmei te poate ajuta sa verifici compatibilitatea anumitor componente cu buldoexcavatorul tau. Ne place sa ne simtim utili. Si, mai ales, ne place sa te stim pe tine informat, bucuros si cu piesa perfecta alaturi! Nimic nu e complicat cand stii de la cine sa ceri ajutor!

Semiplanetara Fiat Kobelco B200 - piesa de care utilajul tau se va bucura mult timp!

O astfel de componenta asigura transmisia de putere intre crucea de planetara si transmisia finala. Furca de planetara reprezinta partea mai scurta a ansamblului planetar, capatul ce transmite cuplul spre pinioanele satelitare. Capatul danturat se monteaza intre pinioanele satelitare.

Serviciul nostru de consultanta te scoate din ceata!

Odata cu infiintarea firmei noastre s-au trasat si niste linii directoare de la care nu ne putem indeparta. Una dintre ele este reprezentata de ajutorul pe care il oferim clientilor nostri. La ce ar fi utile toate informatiile pe care le detinem daca nu am putea sa le punem si in slujba altora? Ne-am facut un scop din a-ti oferi consultanta gratuita, caci ne place teribil sa te stim impacat si cu piesa compatibila in buzunar!

Semiplanetara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200 pe care ti-o propunem nu vine la tine singura. Aceasta vine insotita de o garantie cu valabilitatea de 6 luni din momentul achizitiei.

Livram semiplanetara Fiat Kobelco B200 in toate localitatile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Totusi, de esti prin apropiere, te invitam pe la noi! Poti ridica produsul direct de la sediul firmei.

Montajul este un pas deosebit de important din viata unei piese de schimb. Apeleaza doar la specialisti atunci cand inlocuiesti piesele uzate. Doar astfel te poti asigura ca nu vei pierde investitia pe care tocmai ai facut-o!

Specificatii tehnice:

Lungimea axului: 165mm
Diametrul gaurii pentru crucea de planetara: 30mm
Distanta intre sigurantele de prindere a crucii: 80mm
Diametrul axului unde intra in fuzeta: 48mm
Diametrul axului in zona danturata: 46.5mm
Numar dinti: 13
Trimite mesaj
Din Gura in Gura