Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Same Fortis 190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same Fortis 190
Cod produs
670W1XSG-M-MI
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit sau revenit pe site-ul ACN Piese Utilaje, universul tehnic din care iti asiguri de fiecare data piesele necesare, la cele mai bune preturi! Acum, iti propunem spre achizitie acest pinion planetar Same Fortis 190 (prezentat si in imagini). Este un produs original, realizat de renumita firma Carraro, asa ca noi credem ca nu ar mai avea nevoie de nici o alta recomandare! Disponibilitatea imediata pentru livrare si rezistenta crescuta la socuri si uzura sunt alte doua beneficii ale pinionului propus spre vanzare. In plus, vei achizitiona un produs rezistent la uzura, de calitate superioara, garantata, la cel mai bun pret!

Plaseaza acum o comanda pentru acest pinion planetar Same Fortis 190 - este alegerea optima pentru utilajul tau!Pentru a comanda piesa ai doua posibilitati:

• Completarea formularului de pe site
• Apel telefonic
In vederea verificarii compatibilitatii produsului cu utilajul tau, poti apela la unul dintre tehnicienii firmei.
Pinion planetar Same Fortis 190 - ingredient in reteta succesului tau!
Pai cum altfel? Am aplicat atatea filtre de selectie a pieselor din depozit, incat mergi la sigur!
Spre exemplu, acest pinion satelit este prelucrat intr-unul dintre cele mai mari ateliere tehnice din lume, Carraro, dintr-un aliaj metalic foarte dur, tratat termic. Lucreaza intr-un ansamblu de trei pinioane si transfera cuplul dintre planetara si coroana transmisiei finale, in ansamblul reductor.
Intreaba, consultanta noastra e un ghid tehnic!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este un concept foarte practic prin care ne ajutam clientii sa evite intreruperile de la munca si sa se bucure de capacitatea maxima a utilajelor pe care le conduc!
• Te ajutam sa alegi piesa de schimb potrivita
• Cateva recomandari foarte sigure de montaj
• Alcatuim impreuna un plan personalizat de intretinere, pe termen lung, al utilajului tau
• Atunci cand ai utilajul imobilizat de o defectiune, putem activa un plan de depanare mobila de urgenta. Eviti astfel deplasarea utilajului defect la service.
Realizezi o afacere excelenta cu acest pinion planetar pentru tractor Same Fortis 190 - o piesa ce detine o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Ai decis deja sa plasezi o comanda pentru un pinion planetar Same Fortis 190 nou? Vei primi produsul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare! Daca vrei sa ridici personal comenzile tale, poti face asta direct din sediul nostru!
Un montaj profesionist si calitatea piesei sunt pe acelasi nivel de importanta! Nu ezita sa ne suni daca ai nevoie de ajutor la montaj, transmisia finala este de prima-importanta pentru bunul-mers al utilajului tau!
Verifica tot, interactiunea cu o piesa uzata poate defecta tot angrenajul!
Nu putem lasa in ansamblul reductor piese ce prezinta urme clare de uzura. Este momentul cel mai bun pentru a verifica si capul de planetara, si coroana de butuc. La nevoie, le vom inlocui. De asemenea, verifica simeringurile si oringurile pentru o etansare eficienta! Acele de rulmenti trebuie si ele evaluate, pentru a fi siguri de o functionare cu o frecare cat mai mica.

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura