Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior tractor Claas Atles 936

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Atles 936
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Claas Atlas 936 este o piesa de origine, prezenta in oferta noastra la un pret promotional. Puteti achizitiona produsul individual sau ca parte din urmatorul kit de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Pentru a plasa o comanda, este suficient sa ne contactati telefonic sau prin completarea formularului de pe site. Departamentul nostru tehnic va sta la dispozitie daca aveti nevoie sa verificati compatibilitatea anumitor piese cu utilajul din dotare sau daca doriti informatii suplimentare despre produsele si ofertele noastre!
Rolul pivotului inferior este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Caracteristici:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Pivotii care functioneaza optim sporesc siguranta in deplasare si precizia manevrarii; pentru a evita eventualele neplaceri cauzate de solutiile alternative, echipa noastra tehnica va recomanda sa va orientati inspre piesele originale.
Un set nou de pivoti extinde durata de exploatare a tractorului dumneavoastra, datorita lipsei jocurilor si a socurilor din articulatia de directie. Va reamintim ca pentru a prelungi si durata de viata a anvelopelor, unghiul de rulare al acestora trebuie sa fie corect.

Daca pivotii tractorului dumneavoastra sunt uzati, nu ezitati sa ne sunati pentru o oferta cat mai buna!
Indiferent de localitatea in care va aflati, unul dintre mecanicii din echipa noastra mobila poate interveni asupra utilajului dumneavoastra si monta piesele de care aveti nevoie.
Produsul ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 25EZWMV3-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura