Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Atles 915

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Atles 915
Out Of stock
Descriere
Oricand esti in cautare de noi piese de calitate pentru intretinerea utilajului tau si vrei sa beneficiezi, in plus, si de cel mai bun serviciu de consultanta, nu ezita sa revii! Suntem aici pentru tine, pentru a-ti face cunostinta cu cele mai moderne achizitii tehnice, cum ar fi acest pivot tractor Claas Atles 915.

Suntem dispusi sa iti oferim oricand cele mai fine detalii despre piese!
Acest pivot pentru tractor Claas Atles 915 este fabricat cu multa responsabilitate, intr-un atelier tehnic superior si se bucura de reputatia unei piese super rezistente. Lucrat cu atentie, dintr-un metal extrem de dur, pivotul rezista si celor mai neplacute socuri si tensiuni dintr-o zi obisnuita de munca, fara sa cedeze sau sa se rupa.

Cere o oferta personalizata oricand!
Rolul acestui pivot tractor Claas Atles 915 este de a echilibra perfect si de a sustine greutatea utilajului in totalitate! Nu ezita sa ne ceri mai multe detalii, daca ai nevoie de ele, iar agentii nostri sunt oricand conectati in comunicarea cu tine pentru a te ajuta. De fapt, foloseste-te cu incredere de atitudinea atat de atasata a agentilor nostri catre nevoile tale si vei vedea ca alaturi de ei vei gasi cele mai convenabile solutii pentru tine.

Acest pivot tractor Claas Atles 915 detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, asa ca poti achizitiona cu incredere produsul. In colaborare cu agentii nostri, vei gasi intotdeauna o solutie favorabila, daca apar situatii neplacute sau esti nemultumit!

Noi prelucram comenzile clientilor intr-un timp cat mai scurt si facem acest lucru pentru a contribui la o reparatie cat mai urgenta a utilajului! Pentru a cumpara un pivot tractor Claas Atles 915 plaseaza comanda ta la telefon sau in site-ul firmei si vei primi produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Daca vrei sa ne vizitezi pentru a ridica personal produsele tale, te asteptam cu drag la sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Montajul unei piese de schimb ce se doreste a functiona o perioada cat mai extinsa trebuie facut exclusiv intr-un atelier de specialitate. Pe buna dreptate, o piesa montata gresit isi pierde valoarea in cel mai scurt timp. Se uzeaza prematur, iar tu esti nevoit sa faci o noua investitie.
Daca ai nevoie de o recomandare cat mai buna, noi putem sa te ajutam! Apeleaza telefonic agentii nostri si nu lua o decizie nefavorabila utilajului tau!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: MTX07VQJ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura