Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Cod produs
2UO7S61P-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare New Holland NH75 iti ofera calitatea superioara a unei productii europene. Producatorul iti acorda certificat de garantie pentru a avea siguranta calitatii acesteia. Dar cine spune ca eficienta maxima nu vine la pachet si cu un pret bun? Noi iti oferim aceasta pompa electrica de alimentare la pret de importator direct, pentru un succes garantat de inlocuire a originalului.

Am multumit mii de clienti cu piesele de schimb si cu serviciile noastre. Livram in continuare calitate si seriozitate. Vrem sa te avem printre clientii nostri si sa te sprijinim in transformarea afacerii tale intr-una de top! Fa cunostinta cu ofertele noastre si descopera in permanenta produse numai bune de montat pe utilajul tau. Serviciile de consultanta gratuita, mentenanta sau montaj sunt punctele noastre forte!

Pompa electrica alimentare New Holland NH75 - piesa care va solutiona problema!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator New Holland NH75 este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Comanda acum pompa electrica alimentare New Holland NH75 si vei beneficia de ea in cel mai scurt timp, avand si siguranta ca o vei primi in stare perfecta, deoarece poti deschide coletul inainte de a plati rambursul curierului. Daca preferi, poti ridica pompa comandata si de la sediul firmei.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini.
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura