Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru combina John Deere 7800

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 7800
Out Of stock
Descriere
Un set nou de pivoti extinde durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa socurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru un timp indelungat, ai nevoie de pivoti buni, asa incat unghiul acestora de rulare sa fie optim.

Rolul pivotului inferior este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
Avem acum in oferta noastra acest pivot inferior pentru combina John Deere 7800 - poate fi cumparat ca piesa individuala sau ca parte din kit-ul complet: pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Kit-ul de pivoti si pivotul separat se regasesc in oferta noastra, la preturi avantajoase.

Disponibilitatea acestui pivot inferior John Deere 7800 este imediata. Poti plasa comanda cu usurinta, prin telefon sau completand formularul de pe site.
Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, contacteaza-ne cu incredere. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra si iti facem cunoscute serviciile oferite de firma noastra, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Garantia care insoteste pivotul este valabila 1 an de la data cumpararii.

Te invitam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti, pentru a ridica direct acest pivot inferior John Deere 7800 comandat. Pentru ca vrem ca piesa sa ajunga in cel mai scurt timp la tine, apelam la serviciile de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si iti oferim posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a face plata.

Nu ezita sa iei legatura cu noi daca pivotii utilajului sunt uzati. Daca ai nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Caracteristici:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Cod produs: LAJC1FT5-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura