Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 7490

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 7490
Cod produs
LZOWACKG-M-IA
Out Of stock
Descriere
Cumpara de aici un cap planetara Massey Ferguson MF 7490 - ceea ce iti propunem este o piesa originala Carraro, rezistenta si fiabila! O poti achizitiona chiar acum si te asiguram ca are un pret foarte avantajos! Ia in considerare faptul ca rolul acestei componente este foarte important! Ea asigura transmisia de putere intre crucea de planetara si transmisia finala. Capatul danturat se monteaza intre pinioanele satelitare. Este esential sa apelezi la un articol care sa reziste foarte mult in timp si sa faca fata solicitarilor!

Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza cererea de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. Insa, pentru beneficiile unei reparatii de durata, nu uita sa inlocuiesti si pinioanele daca dantura acestora nu mai este in stare buna. Departamentul nostru tehnic iti sta la dispozitie pentru mai multe detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra. De exemplu, montajul nu trebuie tratat cu superficialitate! Unul profesionist ajuta la mentinerea calitatilor tehnice ale piesei pe o perioada lunga.

Cap planetara Massey Ferguson MF 7490 - extinde durata de viata a tractorului!

Planetara este ultima piesa din “lantul” de transmisie, ea transmitand puterea de la cutia de viteze/ diferential la rotile utilajului. Planetara este un ax cardanic, articulat la ambele capete prin care se transmite miscarea de rotatie catre roti. Articulatiile din capetele planetarei au rolul de a permite transmiterea miscarii de rotatie chiar daca exista o diferenta de nivel, o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo cu un scop foarte important, sa permita miscarea fuzetei si rotii sus-jos la denivelari.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Fiind o piesa de calitate, beneficiaza de o garantie de 6 luni de la data cumpararii. O vei regasi in colet, alaturi de acest cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 7490 si de factura.

Semiplanetara poate ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, intr-un timp redus, prin serviciul de curierat rapid. Inainte de a plati curierului, ai posibilitatea de a deschide coletul si de a verifica piesa primita. Te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti, daca preferi sa ridici direct acest cap planetara Massey Ferguson MF 7490 comandat.

La un acelasi apel, poti solicita colegilor de la departamentul tehnic si interventia mecanicilor nostri colaboratori, ca sa beneficiezi de un serviciu tehnic prompt si de calitate. Ei pot interveni pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau, deoarece sunt pregatiti sa iti aduca utilajul la randament maxim. Afla direct de la noi cum te putem ajuta sa ai un utilaj bine intretinut si permanent functional.

Specificatii tehnice

Lungime ax: 158mm
Diametru parte dintata: 46.5mm
Diametru la intrarea in fuzeta: 48mm
Prinderea de homocinetica se realizeaza cu o cruce de planetara cu diametrul pastilei de 30mm si o distanta intre sigurante de 81mm
Dantura formata din 13 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura