Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Cummins 3926034

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins 3926034
Cod produs
2FBYTLXE-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Cummins 3926034 iti asigura functionarea utilajului la capacitate maxima o perioada mare de timp. Produsul pe care ti-l recomandam are calitatea si eficienta garantate, fiind fabricat din materiale de calitate superioara. Este o productie europeana cu rezonanta si o poti folosi ca alternativa a originalului. O achizitionezi imediat la un pret care te va surprinde de cat de mic este! In colet adaugam si garnitura necesara montajului.

Poti plasa o comanda direct pe site-ul nostru sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici. Ne poti contacta pentru orice informatii ai nevoie. Echipa noastra de consultanti tehnici iti sta la dispozitie pentru comenzi sau intrebari despre produsele si serviciile oferite de firma noastra. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra si vei avea de castigat si de pe urma sfaturilor de mentenanta pe care ti le vor oferi.

Pompa de alimentare Cummins 3926034 - o montezi si utilajul o ia din loc!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de alimentare Cummins 3926034 soseste cu garantie! Fiind o piesa de calitate, are certificat de garantie valabil 12 luni de la data cumpararii.

Te asteptam la depozitul nostru aflat langa Bucuresti daca doresti sa ridici pompa de alimentare Cummins 3926034 personal. Pompa de combustibil comandata se livreaza imediat, in orice localitate doresti. Pentru a plati rambursul, avand garantia ca piesa primita este cea dorita, te rugam sa deschizi coletul inainte.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea este de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura