Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland NH85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH85
Cod produs
YOFT2R41-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare New Holland NH85 este fabricata in Europa la standarde inalte pentru a-ti oferi eficienta maxima in lucru. Pretul acesteia este de principal importator si pentru a avea siguranta ca platesti pentru o piesa de care vei beneficia o vreme indelungata, iti oferim garantie. Grijile tale se vor incheia in momentul in care vei schimba pompa electrica de alimentare cu acest model nou-nout. Motorul utilajului iti va multumi!

Prioritatile noastre sunt destul de clare… Ne dorim multi clienti care sa plece cu piesa mult dorita si sa fie incantati de achizitie. Pentru a duce asta la bun sfarsit, apelam mereu la cei mai buni fabricanti de piese de schimb pentru utilaje. Calitatea am pus-o din start pe primul loc, dar am dus-o la alt nivel, nu doar piese excelente, ci si servicii de mentenanta sau montaj demne de toata lauda!

Pompa electrica alimentare New Holland NH85 - din categoria pieselor de top!

O pompa electrica de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea utilajului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantia in ceea ce priveste pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator New Holland NH85 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel. Piesa este conceputa sa tina cativa ani daca folosesti consumabile de buna calitate.

Vino acum la sediul nostru din apropierea Bucurestiului sa ridici pompa electrica alimentare New Holland NH85 personal sau apeleaza unul dintre angajatii nostri, pentru a-i oferi datele livrarii. Piesa va ajunge la tine in 24 de ore. Plata se efectueaza dupa verificarea piesei, pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa. Mufa are 3 pini
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura