Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 232-7808

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 232-7808 2327808
Cod produs
DFZB0IJU-A-RA
Out Of stock
Descriere
Cauti o pompa electrica de alimentare Caterpillar 232-7808 noua? Ai gasit, o poti ridica de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti sau se livreaza in cel mai scurt timp, in localitatea indicata de tine. In ambele cazuri plata se achita dupa verificarea piesei, pentru a avea siguranta ca nu prezinta nici o problema.

Daca comanzi acum aceasta pompa Caterpillar 232-7808 , beneficiezi de un pret accesibil si de calitate europeana superioara.

Cartusul filtrant (filtrul din interior) este oferit in colet, alaturi de certificatul de garantie valabil 12 luni.

Aceasta productie europeana asigura un debit de 140 litri/ora si iti ofera o durata lunga de exploatare a utilajului tau.

O pompa electrica de combustibil se monteaza de catre un mecanic specialist. Daca nu stii unde sa te duci, noi putem sa iti oferim suport tehnic. Cumparand de la noi, beneficiezi de un serviciu gratuit de mentenanta. Oricand treci printr-o dificultate de acest fel, agentii nostri sunt disponibili pentru tine, sa iesi din situatii neplacute.

Poti sa te bazezi pe disponibilitatea noastra, oricare ar fi problema ta, vrem sa te ajutam sa revii in campul muncii cat mai usor.

• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura