Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Cummins 4944712

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins 4944712
Cod produs
SZO031PM-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Cummins 4944712 este prezenta in catalogul nostru la un pret tentant. Poate fi livrata in orice localitate ai nevoie, in cel mai scurt timp. Aceasta pompa este o productie europeana de calitate garantata, pe care o recomandam cu incredere. O poti folosi fara probleme ca alternativa a modelului original. O expediem indata ce o comanzi, impreuna cu garnitura. Utilajul tau va functiona din nou impecabil!

Colectarea de informatii adecvate despre utilajele tale, gama de piese sau de servicii la care poti apela pentru a le mentine in conditii optime sunt elemente foarte importante. La ACN Piese Utilaje iti oferim absolut tot ce ai nevoie! De la piese de calitate la sfaturi pertinente despre felul in care intretii un utilaj. Apeleaza la serviciile noastre si vei observa o imbunatatire a modului de functionare a echipamentului tau!

Pompa de alimentare Cummins 4944712 - primesti in colet si garnitura!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare Cummins 4944712 are garantie! Certificatul de garantie primit va fi valabil 1 an de zile de la data livrarii.

Pentru transport apelam la serviciile de curierat rapid si iti oferim posibilitatea de a verifica pompa de alimentare Cummins 4944712 in prezenta curierului, pentru a nu plati un produs nedorit. Daca preferi sa ridici personal pompa comandata, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura