Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland LB85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB85
Cod produs
7Y526XU4-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare New Holland LB85 o oferim la un pret de importator direct. Pompa este fabricata in Europa din materiale de foarte buna calitate si ofera eficienta maxima in lucru, avand garantie valabila 12 luni de zile. Piesa a fost supusa testelor riguroase inainte de a fi scoasa pe piata. Protejeaza motorul utilajul tau si creste performantele comandand numai piese bune.

Pentru informatii suplimentare, echipa firmei ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie si te asteapta cu servicii de calitate. Consilierea gratuita este cel mai important pas in repararea utilajului tau. Apoi, montarea pieselor si mentenanta utilajelor. Pentru o afacere cu spor ai nevoie de oameni destoinici! Suntem aici pentru tine si pentru bunul mers al activitatilor tale!

Pompa electrica alimentare New Holland LB85 - garantia calitatii!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste tractorului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator New Holland LB85 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 1 an de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Plaseaza comanda, iar serviciul de curierat rapid iti livreaza pompa electrica alimentare New Holland LB85 in orasul tau, intr-un timp foarte scurt. Inainte de a plati rambursul, poti verifica integritatea piesei, pentru a nu exista neintelegeri in colaborarea noastra. Daca preferi, poti ridica pompa de alimentare comandata si de la sediul nostru.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Mufa are 3 pini.
Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura