Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Perkins 130506351

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 130506351
Cod produs
PTFEU40Q-RE
Out Of stock
Descriere
Dorim ca experienta ta de a cauta piesa potrivita pentru utilajul tau sa fie scurta si placuta, de aceea iti oferim piese de calitate superioara, la cel mai bun pret. Un exemplu este o astfel de pompa alimentare Perkins 130506351 puternica si rezistenta, turnata si asamblata in Europa cu garnituri de inalta calitate. Pentru aceasta pompa iti oferim un pret foarte bun si adaugam in pachetul livrat si oringul necesar montajului.

Pompa alimentare Perkins 130506351 - promite sa ajunga la tine cat mai repede cu putinta!

O expediem indata ce o comanzi, pentru ca este un produs disponibil in permanenta in depozitul nostru! Poti plasa o comanda direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre colegii nostri. De asemenea, toate informatiile de care ai nevoie ti le pot oferi angajatii nostri, de aceea nu ezita sa ne contactezi. Telefonic sau online si vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza pentru utilajul tau!

O asemenea pompa de alimentare Perkins 130506351 dispune de toate actele necesare! Are garantie valabila un an de zile de la data cumpararii.

Produsul il poti comanda acum si il vei primi a doua zi lucratoare. Livrarea se face cu ajutorul serviciilor de curierat si iti oferim posibilitatea de a plati rambursul dupa verificarea pachetului. De asemenea, te asteptam si la sediul firmei noastre din apropiere de Bucuresti, daca doresti sa achizitionezi aceasta pompa alimentare Perkins 130506351 personal.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa?
Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare este actionata mecanic cu membrana.
Prinderea se face in 4 suruburi, avand distanta intre ele de 43 mm si 14 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura