Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Perkins 3.1524

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 3.1524
Cod produs
TVYFH0I9-RE
Out Of stock
Descriere
Cautarile tale au luat sfarsit! La noi, vei gasi o asemenea pompa alimentare motor Perkins 3.1524 puternica si performanta! Intrucat suntem constienti de importanta timpului, ne asiguram constant ca stocurile sunt reinnoite. Piesele noastre de schimb isi asteapta cu nerabdare momentul de glorie. Curajoase, din cale afara, acestea vor trece cu brio de exploatarea intensa. Acestea sunt ajutoarele de nadejde ce nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului pe care il detii. Nu mai face rabat de la calitate! Oferindu-i utilajului piese de schimb de calitate, acesta te va face mandru cu fiecare ocazie. Va munci fara oprire! Dupa cum bine stii, in domeniul in care tu iti desfasori activitatile, totul se invarte in jurul calitatii!

Pentru piese de schimb de succes, te opresti la noi! Pentru consultanta tehnica gratuita, tot la noi, sa stii! Zi de zi, muncim cu pasiune, ambitie si perseverenta pentru a ne imbunatati serviciile. Ne dorim sa ai parte de o experienta placuta atunci cand vine vorba despre colaborarea dintre noi. Indiferent de problema cu care se confrunta utilajul tau, nu ezita sa ne contactezi! De la un sfat prietenesc, pana la o solutie eficienta si rapida, te vom ajuta asa cum stim mai bine. Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!

Pompa alimentare motor Perkins 3.1524 - un pas catre performanta! Alege intelept pentru utilajul tau!
Exista mii de piese de schimb! Cele mai bune prietene ale utilajului, acestea ii sunt alaturi, activitate de activitate, contribuind la functionarea sa eficienta. Cat despre aceasta pompa alimentare motor Perkins 3.1524 din imagini, ea a fost fabricata in Europa. Mai mult, vine la pachet impreuna cu garnitura de la prinderea de blocul motor. Utilajul tau o va indragi, fara doar si poate!

Performanta? Aici suntem!
Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica. Altfel iti desfasori activitatile, atunci cand stii ca poti apela la ajutorul cuiva. Beneficii peste beneficii, printre care se numara:
• Identificari corecte, rapide
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Recomandari cu privire la montaj

Garantie
Pompa de alimentare pentru motor Perkins 3.1524 - dispune de toate actele necesare! Producatorul ofera 12 luni de garantie pentru posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Comanzi astazi, iar in aproximativ 24 de ore curierul te va contacta! Cum poti plasa o comanda? Simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. Stim cat de pretios poate fi timpul. Motiv pentru care, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru vast si iti ridici personal piesa de schimb.

Montaj
Un montaj ca la carte te poate scuti de multe situatii neplacute! Iar acesta este posibil doar cu ajutorul specialistilor din domeniu. Maini de aur, ce sa mai! Vor monta piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur. In cazul in care ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

• Are prinderea de blocul motor in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
• Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
• Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului este de 27 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura