Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Perkins 2641715

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 2641715
Cod produs
YO81HPEG-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Perkins 2641715 este intr-o oferta senzationala si comercializam la un pret super-avantajos! Pompa de motorina este realizata in Uniunea Europeana, iar calitatea si eficienta acesteia sunt garantate de catre producator. Standardele de calitate respectate se vor regasi in eficienta maxima de care da dovada. Iar faptul ca ai garantie un an este reconfortant. Inlocuiesti pompa de alimentare uzata cu un produs de incredere! Si ar mai fi ceva, garnitura de etansare este inclusa in pret. Faci o reparatie pe cinste!

Daca iti putem oferi mai multe detalii despre piesa dorita sau serviciile oferite de noi, nu ezita sa ne apelezi. Echipa tehnica a firmei te poate ajuta la alegerea componentelor care prezinta interes pentru tine si vei beneficia de consultanta tehnica gratuita. Daca ai stii cate mai avem de oferit… lasand deoparte produsele de top din ofertele noastre, la noi te asteapta servicii de mentenanta personalizata si posibilitatea de a apela la un service mobil care sa intervina si in cea mai indepartata vagauna din tara! Crede-ne, venim oriunde esti!

Pompa de alimentare Perkins 2641715 - vrei sa o montam noi?

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Calitatea superioara este atestata de certificatul de garantie valabil 12 luni pe care il adaugam in pachet. Pastreaza documentele care insotesc pompa de alimentare Perkins 2641715 comandata.

Pompa de alimentare Perkins 2641715 poate fi livrata in orice localitate. Garantam timp scurt de asteptare si pentru a avea siguranta ca piesa a fost adusa in stare perfecta, te rugam sa deschizi pachetul inainte de a plati rambursul curierului. Poti ridica pompa comandata si direct de la sediul firmei.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca vrei un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura