Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum MX170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX170
Cod produs
MHBO8YWK-C-IA
Out Of stock
Descriere
Cel mai bun pret al unei productii echivalente piesei originale il reprezinta aceasta pompa de alimentare Case Maxxum MX170 din imaginile alaturate. Iti recomandam aceasta piesa cu mare incredere deoarece prezinta o calitate deosebita, fiind fabricata in Europa la standarde inalte. O expediem indata ce o comanzi! Stocul nostru de piese dispune si de acest model! Poti plasa o comanda direct pe site-ul firmei sau telefonic la unul dintre colegii nostri!

Tractoarele Case sunt utilaje remarcabile. Sunt rezistente si ofera o lunga perioada de exploatare. Actiunile noastre si modul in care le ingrijim le pot prelungi functionalitatea sau le-o pot scade. Depinde de noi cum intelegem sa le oferim aceasta grija. Din partea noastra primesti sfaturi gratuite, dar iti putem oferi si servicii de mentenanta personalizata. Cu noi alaturi, vei descoperi beneficiile unui utilaj care este in stare sa-si dovedeasca tot potentialul vreme indelungata.

Pompa de alimentare Case Maxxum MX170 - ofera maximul de eficienta!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantia de care beneficiaza aceasta pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum MX170 este valabila 12 luni de zile si este adaugata in colet. Pastreaza mereu documentele care insotesc produsele!

Pompa de alimentare Case Maxxum MX170 va fi livrata in locatia stabilita de tine. Pentru a te asigura ca a ajuns in stare perfecta, poti deschide coletul inainte de a ne efectua plata. Poti ridica pompa comandata si de la sediul firmei noastre.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura