Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 125
Cod produs
45XMIKJW-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case Maxxum 125 este pompa ideala pentru utilajul tau! De ce? Pentru ca este fabricata in UE, poti fi convins ca toate standardele de calitate au fost respectate! Ai garantie un an! Pompa de motorina prezentata este cea mai de succes alternativa a piesei originale si prezinta merite deosebite in privinta calitatii! Noi suntem prim importatori si practicam un pret extrem de avantajos! In livrare se adauga si garnitura. Aceasta este tot de calitate si prezinta un avantaj maxim! Este din cauciuc moale si il poti modela usor chiar si pe vreme rece!

Mai tii minte cand erai mic? Nu-i asa ca exista o atractie nebuna catre tractorasele de jucarie? Nu-i asa ca le suceai si le invarteai si ai fi dat orice sa ai unul adevarat? Cunoastem senzatia, ne-a bucurat si noi la fel in copilarie! Dar joaca-i joaca, treaba-i treaba. Nu-ti puneai problema pompei de motorina pe atunci, insa acum, fara ea, nu faci nicio treaba! Investeste in tractorul tau cumparandu-i piese de calitate pentru ca tu sa-ti duci la bun sfarsit activitatea! In noi gasesti partenerul perfect pentru intretinerea utilajului tau!

Pompa de alimentare Case Maxxum 125 - trebuie neaparat sa o comanzi!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum 125 dispune de garantie un an. Certificatul de garantie si factura le vei regasi in colet. Te rugam sa le pastrezi!

Pompa de alimentare Case Maxxum 125 poate fi livrata oriunde in tara, cu plata ramburs. Coletul poate fi deschis la primire. Pompa poate fi ridicata si de la sediul firmei noastre.

La cerere, putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru motorul utilajului tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Nu ezita si cere detalii de la unul dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura