Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum 115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 115
Cod produs
DLU0WZ3C-C-IA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam cu incredere aceasta pompa de alimentare Case Maxxum 115 pe care o avem deja in depozit! Este o piesa fabricata din materiale de calitate, in Uniunea Europeana. Poate inlocui pompa originala fara nicio problema. Avantajul este ca platesti mult mai putin pentru a o achizitiona. Producatorii europeni au dat inca o data dovada de mare pricepere, au reusit sa scoata pe piata o piesa perfect compatibila cu tractorul Case Maxxum 115. Te vei bucura de o pompa de motorina fiabila, pe care nu vei fi nevoit sa o schimbi prea curand.

Daca ai intrebari suntem incantati sa iti raspundem, de aceea nu ezita sa ne contactezi. Poti plasa o comanda acum foarte simplu! Completezi formularul de pe site sau suni la numerele de telefon afisate. Verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul si primesti sfaturi utile despre mentenanta tractorului tau. Daca tot schimbi pompa, oare n-ar fi bine sa afli cum ii poti prelungi functionalitatea? Noi ti-am spune tot ce ai de facut! Nu te ingrijora, nu percepem costuri pentru sfaturi. Serviciul de consultanta tehnica este gratuit!

Pompa de alimentare Case Maxxum 115 - la pret de prim importator!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Se adauga in colet garnitura, factura si garantia valabila un an de zile. Daca montei corect pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum 115 comandata, nu vei avea probleme!

Pompa de combustibil comandata poate fi ridicata personal de la sediul nostru. Pompa de alimentare Case Maxxum 115 se livreaza oriunde in tara, intr-un timp cat mai scurt. Pentru a fi sigur ca toate ajung in stare perfecta, poti verifica coletul inainte de a ne face plata.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura