Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 7465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 7465
Cod produs
F4A7VJH8-M-IA
Out Of stock
Descriere
Acest cap planetara Massey Ferguson MF 7465 este doar unul dintre miile de produse care se regasesc in oferta firmei noastre. Pretul este foarte accesibil! Prin utilizarea pieselor originale Carraro, ai avantajul prelungirii duratei de exploatare a tractorului. Calitatea superioara si rezistenta crescuta la uzura recomanda acest cap planetara ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Furca de planetara reprezinta partea mai scurta a ansamblului planetar, capatul ce transmite cuplul in pinioanele satelitare.

Daca este piesa de care esti interesat, poate fi cumparata direct de pe site-ul firmei sau telefonic, de la colegii nostri. Insa inainte de a face comanda, se recomanda si verificarea si, daca e cazul, inlocuirea pinioanelor, cand au dantura deteriorata. Pentru verificarea compatibilitatii produsului cu utilajul tau, nu ezita sa contactezi unul dintre consultantii nostri si vei obtine informatiile necesare. Ba mai mult, poti solicita interventia service-ului nostru mobil pentru montarea corecta a componentei!

Cap planetara Massey Ferguson MF 7465 - prelungeste durata de exploatare a tractorului!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Cap planetara pentru tractor Massey Ferguson MF 7465 - o piesa pe care te poti baza, o primesti insotita si de un certificat de garantie valabil 6 luni de la facturare.

Daca doresti sa achizitionezi personal acest cap planetara Massey Ferguson MF 7465 de calitate, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. In orice localitate din tara, piesa poate ajunge in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat. Plata este ramburs.

Incercam sa acoperim toate serviciile necesare sustinerii activitatii tale, prin colaborari cu mecanici experimentati din diferite regiuni. Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, ii vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime ax: 158mm
Diametru parte dintata: 46.5mm
Diametru la intrarea in fuzeta: 48mm
Prinderea de homocinetica se realizeaza cu o cruce de planetara cu diametrul pastilei de 30mm si o distanta intre sigurante de 81mm
Dantura formata din 13 dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura