Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Deutz F6L913

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz F6L913
Cod produs
A9LUVYI8-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare motor Deutz F6L913 se fabrica in Uniunea Europeana din materiale de foarte buna calitate si se poate achizitiona imediat. Are un pret foarte bun. Pompa de motorina este perfect compatibila cu utilajul tau! O expediem impreuna cu garnitura dintre pompa si blocul motor. Ea te va ajuta sa faci o etansare perfecta si va asigura succesul interventiei. Echipamentul tau se va bucura de o functionare corecta. Il vei putea exploata in siguranta! Solicita o oferta cat mai curand!

Stocul pentru acest produs este permanent disponibil si daca ai alte intrebari sau solicitari, nu ezita sa apelezi la serviciile noastre. Poti plasa o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici. Consultanta tehnica este gratuita la alegerea pieselor de schimb pe care ti le doresti din ofertele noastre. Mai mult, iti putem asigura un montaj profesionist al componentelor si chiar interventii ample de remediere ale avariilor aparute la echipament!

Pompa de alimentare motor Deutz F6L913 - cea mai buna oferta de pe piata!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Este o pompa de alimentare pentru motor Deutz F6L913 de calitate superioara, pentru care garantia oferita este valabila 1 an.

Pompa de alimentare motor Deutz F6L913 comandata se poate achizitiona direct, de la sediul nostru sau se poate livra in orice alta parte a tarii. La livrare iti oferim posibilitatea de a verifica piesa inainte de a achita curierului rambursul, pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, ia legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa de motorina cu actionare mecanica are prinderea in 3 suruburi
Admisia si iesirea de M14x1.5
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura