Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA30-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA30-5
Cod produs
QSD25OET-C-IA
Out Of stock
Descriere
Recomandam cu incredere aceasta pompa de alimentare vola Komatsu WA30-5 pe care o poti admira in toata splendoarea ei in imaginile alaturate. Se achizitioneaza pentru un pret convenabil si se livreaza impreuna cu garnitura. Este o piesa de calitate superioara garantata, care poate inlocui piesa originala cu succes. Specialistii nostri considera ca este o varianta foarte profitabila din toate punctele de vedere, iar clientii nostri apeleaza la acest model pentru compatibilitatea cu acest tip de utilaj pe care o ofera.

Asculta-i pe expertii ACN atunci cand iti recomanda ca odata cu pompa de combustibil sa schimbi si filtrul. Acesta este cel care ajuta la retinerea impuritatilor si mareste rezistenta in timp a piesei. Ca sa nu mai spunem de beneficiile pe care le aduce motorului. In depozitul nostru avem toate tipurile de consumabile de care are nevoie utilajul tau. Cere-le asistentilor nostri suport in alegerea componentelor, nu este nevoie sa platesti serviciul de consultanta! Asadar profita de acest aspect si afla exact care sunt pasii pentru a obtine randamentul maxim al echipamentului pe care il detii.

Pompa de alimentare vola Komatsu WA30-5 - ti-e limpede ca-i cea mai buna varianta!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

La achizitionarea piesei se ofera certificat de garantie valabil 12 luni de zile. Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA30-5 trebuie sa fie montata corect pentru a beneficia de garantie!

Va asteptam la sediul firmei noastre pentru a achizitiona pompa de alimentare vola Komatsu WA30-5 in timp util sau asteptam apelurile dumneavoastra pentru a expedia piesa unde aveti nevoie. Curierul poate astepta sa se verifice coletul inainte de a incasa rambursul.

Cautati un service specializat unde sa puteti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Folositi acest serviciu daca va doriti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata dumneavoastra poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, luati legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa este actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, si are dimensiunile:

45mm distanta dintre centrele gaurilor
8mm intrarea
8mm iesirea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura