Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare vola JCB 407

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vola JCB 407
Out Of stock
Descriere
Imbunatateste functionarea motorului tau schimband piesele vechi si uzate cu unele noi, de calitate. Pentru vola JCB 407 poti comanda aceasta pompa de alimentare a carei caracteristici vor ajuta la redarea randamentului dorit.

Ea este o productie europeana cu avantaje multiple care sa iti asigure o exploatare de durata la capacitate maxima. Prin eficienta dovedita modelul ocupa un loc in topul alternativelor ce tin locul originalului, fiind cea mai optima alegere.

Pompa o mentinem permanent disponibila in stoc iar la achizitionarea ei oferim gratuit garnitura dintre pompa si bloc motor.

Garantia ce te asigura ca nu platesti suplimentar in cazul unei situatii neprevazute va fi valabila 1 an de zile de la data livrarii.

Te asteptam in depozitul nostru din Bucuresti dava vrei sa ridici piesa personal sau ne poti comunica datele locatiei si intri in posesia ei a doua zi lucratoare. La receptia coletului iti recomandam sa verifici pompa inainte de a achita rambursul deoarece dorim o colaborare placuta si de durata.

Mai multe detalii iti vor oferi consilierii nostri tehnici care stau la dispozitia ta pana ajungi la alegerile potrivite in functie de utilaj. Contacteaza-ne acum si vei putea programa si montajul piesei la unul din mecanicii disponibili in zona ta. Acest serviciu este oferit cu scopul de a prospera in munca intreprinsa de aceea poti solicita interventia lor indiferent de reparatiile sau reviziile necesare echipamentului.

Specificatii tehnice:
Pompa mecanica cu membrana are:
•Prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
•Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
•Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
•Lungimea tijei este de 35 mm
•Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal

Codul pentru aceasta pompa este: AQN8ITM4-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura