Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA40-3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA40-3
Cod produs
8MV9JW6F-C-IA
Out Of stock
Descriere
Recomandam pompa de alimentare vola Komatsu WA40-3 datorita calitatii sale superioare si a pretului avantajos. Locul de provenienta este Uniunea Europeana si este fabricata la standarde inalte pentru a oferi o piesa echivalenta originalului. In pachetul expediat se adauga si garnitura gratuit. Aceasta te va ajuta sa ai tot ce iti trebuie pentru o inlocuire rapida si corecta. Pompa de combustibil a fost atent testata si ofera compatibilitate maxima cu utilajul. O poti comanda oricand si transportul ei nu dureaza mai mult de o zi lucratoare.

Asteptam sa ne contactezi - telefonic sau online- pentru mai multe informatii despre piesa sau serviciile oferite de compania noastra. Asistentii nostri iti vor acorda suport tehnic. Vei identifica problema utilajului si vei afla care sunt piesele de schimb de care are nevoie pentru a deveni ajutorul tau de incredere din nou. Schimba si filtrul de combustibil odata cu pompa. Vei mari durata de functionare a piesei comandate si vei proteja eficient motorul. Ofertele noastre la filtre sunt foarte avantajoase, iar consultantii iti vor prezenta cele mai bune variante!

Pompa de alimentare vola Komatsu WA40-3 - aduce bucurie utilajului tau, iar tie economie!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

In colet veti regasi si certificatul de garantie, valabil 12 luni, si factura. Pompa de alimentare pentru vola Komatsu WA40-3 trebuie montata corect!

Pompa de alimentare vola Komatsu WA40-3 se poate ridica direct de la sediul firmei sau se livreaza imediat, oriunde este nevoie. La primirea coletului, acesta se poate verifica inainte de a achita plata pentru a avea garantia ca pompa a ajuns fara probleme.

Doriti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi va punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa este actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, si prezinta urmatoarele dimensiuni:
45mm distanta dintre centrele gaurilor
8mm intrarea
8mm iesirea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura