Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara tractor New Holland T7510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7510
Out Of stock
Descriere
Inlocuirea pieselor defecte cu piese originale asigura transferul optim de putere si previne uzura prematura. O consecinta a utilizarii pieselor alternative o reprezinta deteriorarea intregului angrenaj, datorita duritatii si prelucrarii diferite a acestora.
Ceea ce iti oferim, aceasta planetara pentru tractor New Holland T7510 - este o piesa originala Carraro, fabricata in Uniunea Europeana, si are urmatoarele componente:
- planetara lunga
- 2 cruci planetare
- homocinetica
- planetara scurta.

Pentru o functionare corespunzatoare a produsului, nu uita de inlocuirea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta, cu unele noi, atuci cand te ocupi de montaj.
Cere acum o oferta pentru aceasta planetara New Holland T7510 - vei fi pe deplin multumit de alegerea ta!
Pentru alte detalii referitoare la acest produs sau serviciile oferite de firma noastra, nu ezita sa contactezi unul dintre consilierii nostri tehnici. Si inainte de a plasa o comanda, telefonic sau online, beneficiezi din partea noastra de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza.

Fiind un produs original, aceasta planetara New Holland T7510 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni din momentul achizitionarii.

Planetara New Holland T7510 poate fi ridicata personal de la sediul firmei din apropiere de Bucuresti sau poate fi livrata in toata tara, prin curierat rapid, plata fiind efectuata ramburs. La receptia coletului, il poti deschide inainte de a efectua plata.

Iti vei putea programa la noi si montajul piesei, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara.
Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii.
In afara unui montaj corespunzator, efectuam numeroase tipuri de interventii tehnice, la motor, la sistemul de transmisie sau directie, alezare/ rebucsare punte, reconditionari.
Afla cum poti beneficia si tu de acest serviciu optional, la locul in care iti desfasori activitatea.

Cod produs: GW7SM82C-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura