Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor New Holland T7510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7510
Cod produs
I70ZQ5GC-AC
Out Of stock
Descriere
Daca unii dintre noi au fost fascinati in copilarie de povesti, pe tine te-au fascinat dintotdeauna o mie si unu… de masini, tractoare, excavatoare, utilaje… Suntem diferiti si este minunat!

Pentru acel copil etern fascinat de utilaje care azi este un pasionat soloprenor sau antreprenor sau fermier, avem aceasta coroana transmisie finala New Holland T7510

O poti achizitiona cu toata increderea pentru ca este o piesa splendida, robusta. Contacteaza-ne si cere-ne mai multe informatii.

Mai ai nevoie si de alte piese de schimb? Vorbeste cu noi pentru a stabili detaliile comenzii tale!

Coroana transmisie finala New Holland T7510 - alege rezistenta!
Coroana de butuc este o piesa de baza din angrenajul transmisiei inferioare, care ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior. De obicei, cauzele care determina inlocuirea acestei piese sunt: deteriorarea pinioanelor, deformarea in urma socurilor mecanice suferite sau obiectelor straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane.

Pentru aceste situatii care impun inlocuirea ei, a alege o piesa de schimb rezistenta, reprezinta o decizie inteleapta. Sfatul nostru este sa alegi aceasta coroana transmisie finala pentru tractor New Holland T7510 pentru ca alegi o piesa originala, de calitate, fabricata cu atentie la detalii. Alegand-o, ii vei asigura utilajului tau o functionare optima.

Fiecare dintre intrebarile tale isi gaseste raspunsul… cu noi!
Nu stii sa identifici care este piesa de care utilajul tau are nevoie?! Relaxeaza-te si da-ne un telefon. Tu ne intrebi si noi iti raspundem! Este… chiar atat de simplu.

Pentru ca vrem sa te sustinem in activitate, am creat acest serviciu gratuit de consultanta prin intermediul caruia ce nu stii tu iti spunem noi.

Contacteaza-ne, intreaba-ne si noi iti raspundem. Suntem aici.

Coroana transmisie finala New Holland T7510 este o piesa de schimb de calitate, care vine insotita de certificat de garantie. Pentru defectiunile din fabrica, piesa are o garantie de 6 luni. Iti trimitem certificatul de garantie in colet, alaturi de factura.

Coroana transmisie finala New Holland T7510 ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Stim ca este urgent, stim ca ai nevoie de piesa de schimb. Astfel, noi iti trimitem piesa oriunde in tara, in maxim 24 de ore.

Pentru detalii, lamuriri si cereri, contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site sau completeaza o cerere pe site!

Noua nu ne plac improvizatiile. Astfel, te indemnam sa apelezi la atelierele de specialitate. Acolo, primesti asistenta unui specialist cu experienta. Procedand astfel, piesa si utilajul tau vor beneficia de un start exceptional. Mai mult, procedand asa, functionarea lor va fi optima pe o perioada de timp extinsa.

Ai nevoie de o recomandare in acest sens? Contacteaza-ne pentru ca avem recomandarile de care ai nevoie! Suntem aici!

Specificatii tehnice

-77 de dinti
-257 mm diametru exterior
-latime 59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura