Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Cummins 3930202

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins 3930202
Cod produs
IWCZRLVS-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Cummins 3930202 se fabrica in Uniunea Europeana. Aceasta este comercializata la un pret redus si poate fi achizitionata imediat. Este o productie echivalenta de succes, de o calitate excelenta, asigurand eficienta maxima. Daca a sosit momentul sa inlocuiesti pompa de combustibil, te asiguram ca vei avea toate motivele sa fii multumit de achizitionarea acestui model. Faptul ca producatorii au investit cele mai bune materiale in executia acestui produs ne asigura ca poti exploata la maxim utilajul.

Atunci cand vrei sa-ti construiesti un business care are la baza folosirea utilajelor, este bine sa apelezi si la servicii de mentenanta serioase. La ACN Piese Utilaje, gasesti o echipa formata din profesionisti. Ei te pot ajuta in acest sens. Flota de utilaje are nevoie de o ingrijire permanenta daca iti doresti sa ai rezultate si productivitate. Nu este un serviciu pe care sa il treci usor cu vederea. El inseamna o investitie pe termen lung in afacerea ta!

Pompa de alimentare Cummins 3930202 - o productie europeana de succes!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelarat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantia piesei este valabila timp de 12 luni de zile de la data achizitiei. Factura si certificatul de garantie pentru pompa de alimentare Cummins 3930202 le veti regasi in colet.

Putem transporta pompa de alimentare Cummins 3930202 prin curier rapid, oriunde in tara. Pentru a avea o relatie buna si de durata, iti oferim posibilitatea de a verifica piesa inainte de a plati rambursul curierului. Pompa poate fi achizitionata si direct de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura