Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95
Cod produs
MIFZHPO5-C-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa electrica alimentare New Holland LB95 este comercializata aici la pret de importator direct. Are garantia producatorului european ca se ridica la nivelul asteptarilor. Materialele folosite la fabricarea ea respecta toate standardele de calitate si este optiunea perfecta pentru schimbarea pompei vechi de combustibil a utilajului tau! Investeste intr-o piesa buna si vei avea doar de castigat!

Ne pasa de clientii nostri, dar si de prestigiul nostru. In concluzie, inzestrati cu multa imaginatie si vointa, ne-am extins an de an, mai mult si mai mult! In clipa de fata, ACN Piese Utilaje aduce pe piata un cumul de servicii extraordinare. Importam piese de calitate, apoi le acordam consultanta gratuita clientilor. Dupa stabilirea comenzii, avem serviciile de montaj si mentenanta! Asa se nasc cele mai bune parteneriate!

Pompa electrica alimentare New Holland LB95 - perfecta pentru buldoexcavatorul tau!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator New Holland LB95 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata. Foloseste consumabile de calitate pentru utilajul tau si creste rezistenta in timp a pieselor!

Putem livra pompa electrica alimentare New Holland LB95 in orice parte a tarii. In prezenta curierului, se poate verifica piesa, dupa care se achita plata ramburs. Daca o regasiti disponibila in oferta noastra, o puteti ridica si de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Cautati un service specializat unde sa puteti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Folositi acest serviciu daca va doriti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata dumneavoastra poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, luati legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Mufa are 3 pini.
Puteti verifica daca se potriveste utilajului dumneavoastra cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura