Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator JCB 1CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 1CX
Cod produs
2Q1Y9G7W-IA
Out Of stock
Descriere
Nu e indicat sa amani diverse inlocuiri de piese, iar pompa de combustibil se numara printre piesele care trebuie sa functioneze perfect pentru a-ti putea proteja motorul. Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 1CX face acest lucru in cel mai eficient mod posibil si o va face vreme indelungata! Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Conceputa de mecanici europeni, este o piesa rezistenta si compusa din materiale de calitate superioara.

Pretul de achizitie este foarte avantajos, cu atat mai mult cu cat include si garnitura de etansare! Iar noi te sfatuim sa acorzi un strop de atentie si filtrului de motorina care ar trebui schimbat odata cu pompa de alimentare. Avem oferte super faine la consumabile si consultantii nostri ti le pot indica. Tot pe ei ii poti ruga sa te programeze pt montare sau sa-ti faca legatura cu service-urile partenere pe care le avem peste tot in tara. Un montaj profesionist al articolelor comandate va reprezenta un plus pentru reparatie.

Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 1CX - pretul este convenabil!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator JCB 1CX se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Pompa de alimentare buldoexcavator JCB 1CX se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura