Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 8032Z

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8032Z
Cod produs
6GJ7IVTF-RE
Out Of stock
Descriere
Utilajul pe care il detii merita si luna de pe cer! O astfel de pompa alimentare miniexcavator JCB 8032Z este turnata si asamblata in Uniunea Europeana, cu garnituri de calitate. Producatorul ii garanteaza eficienta si calitatea executiei. De asemenea, stocul pentru aceasta piesa este permanent disponibil, deoarece este un model fabricat din materiale de calitate, care poate fi achizitionat la un pret excelent. Calitatea sa superioara vorbeste de la sine!

Pompa alimentare miniexcavator JCB 8032Z - piesa de rezistenta din depozitul nostru! Calitatea face diferenta!

Poti plasa comanda daca vei completa formularul de pe site sau daca suni la unul dintre numerele de telefon. Consilierii tehnici ai firmei sunt la dispozitia ta, daca ai intrebari cu privire la produse, serviciile oferite sau daca doresti sa verifici compatibilitatea anumitor piese cu utilajul. Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie. Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!

Garantie 1 an! Vei regasi certificatul de garantie in pachet, impreuna cu aceasta pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 8032Z din imagini. Stai fara grija!

O astfel de pompa alimentare miniexcavator JCB 8032Z se livreaza oriunde este nevoie, in cel mai scurt timp. Pentru a fi multumit de serviciile oferite, ai posibilitatea de a verifica piesa inainte de a-i achita curierului rambursul. De asemenea, daca vrei sa ridici pompa personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Tinem legatura!

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa?
Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi!
Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana - din imagini - are prinderea in 4 suruburi, avand distanta intre ele de 43mm si 14mm.

Oringul furnizat este dintr-un cauciuc moale, care se modeleaza cu usurinta pe conturul pompei, eliminand astfel dificultatile intampinate cu oringul clasic, greu de montat, in special pe vreme rece.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura