Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Deutz D6226B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz D6226B
Cod produs
0Q9DFLB8-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz D6226B se fabrica in UE din materiale de calitate superioara si este prezenta in permanenta pe rafturile noastre din depozit! Pretul pompei de combustibil este foarte avantajos! El incluzand si garnitura dintre pompa si blocul motor pentru a face o etansare reusita. Caracteristicile ei tehnice si calitatea garantata ne-au determinat sa o mentinem permanent disponibila! Nu ezita! Vei putea achizitiona imediat un produs de calitate, la un pret avantajos!

Ne suni si comanzi! Sau online. Vei beneficia, inainte de a plasa orice comanda, de consultanta tehnica gratuita din partea unuia dintre angajatii nostri. Vei fi sigur ca faci cele mai potrivite alegeri de componente pentru utilajul tau! Comenzile si intrebarile tale sunt discutate impreuna cu consilierii nostri tehnici. Nu va ramane nimic nelamurit! Vei invata sa-ti ingrijesti asa cum trebuie echipamentul. Astfel, avariile nu-ti vor mai da tarcoale asa de des!

Pompa de alimentare Deutz D6226B - componenta perfecta pentru echipamentul tau!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie 1 an! Certificatul de garantie si factura le veti regasi in colet alaturi de pompa de alimentare pentru motor Deutz D6226B comandata.

Livrarea se face prin curier rapid oriunde in tara, cu plata ramburs, si cu posibilitatea de a verifica coletul inainte de a achita curierului rambursul. Poti ridica pompa de alimentare Deutz D6226B comandata si direct de la sediul firmei.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare cu actionare mecanica din imagini are prinderea in 3 suruburi
Admisia si iesirea de M14x1.5
Distanta dintre gauri pe verticala de 52mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura