Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara buldoexcavator Fermec 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 860
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti componente defecte ale utilajului, ideal ar fi sa folosesti piese de origine controlata, pentru ca au o rezistenta crescuta la uzura si la socuri. Mai ales cand gasesti astfel de piese la cele mai bune preturi!
Noi iti propunem aceasta planetara buldoexcavator Fermec 860 deoarece este o piesa de calitate superioara, fiind originala Carraro, si are aici pret de importator direct.
Daca esti interesat, afla ca o astfel de planetara lunga din punte se poate livra ca parte din ansamblu planetara complet (impreuna cu capul de planetara, homocinetica, 2 cruci de planetara) sau individual, asa cum apare in imagini.

Cere acum o oferta pentru aceasta planetara Fermec 860 - o expediem indata ce o comanzi, din stocul nostru permanent!
Odata cu planetara lunga, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara, mai ales daca cele existente au deja urme de uzura. Daca pastilele crucilor sunt deteriorate, poate ar fi bine sa schimbi si crucile de planetara, pentru a beneficia de o reparatie completa si de durata. Avem toate aceste repere pe stoc, de aceea nu va fi o problema. Solicita piese de schimb si vei primi o oferta personalizata!

Unul dintre consilierii nostri tehnici iti sta la dispozitie daca ai intrebari despre aceasta piesa sau daca ai nevoie de ajutor la identificarea corecta a piesei dorite. Poti comanda telefonic sau online si vei beneficia de consultanta tehnica gratuita in alegerea componentelor de care ai nevoie.

Planetara Fermec 860 se poate livra oriunde in tara, prin curier rapid. La receptia coletului se poate verifica piesa inainte de a plati rambursul.
Sau, daca preferi, poti ridica piesa comandata si direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare.

Iti vei putea programa la noi si montajul piesei, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara.
Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii.
In afara unui montaj corespunzator, efectuam numeroase tipuri de interventii tehnice, la motor, la sistemul de transmisie sau directie, alezare/ rebucsare punte, reconditionari.
Afla cum poti beneficia si tu de acest serviciu optional, la locul in care iti desfasori activitatea.

Specificatii tehnice
Planetara lunga din punte este de foarte buna calitate, fiind originala Carraro.
Poate fi livrata ca parte din ansamblu planetara complet sau individual, asa cum este prezentat in imagini, si are urmatoarele detalii tehnice:
• Lungime fara furca: 685mm
• Lungime totala: 720mm
• Diametru capat spre diferential: 30mm
• Diametru la iesirea din punte: 40mm

Codul piesei este: HSTXYR72-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura