Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator JCB 300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 300
Cod produs
LQHMNJW2-C-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare JCB 300 o importam din Europa! Iti recomandam aceasta piesa cu mare incredere datorita calitatii sale si a pretului foarte bun de achizitie. Fiind o piesa aftermarket, ea pastreaza toate avantajele din punct de vedere tehnic ale originalului, insa, financiar, vei iesi pe plus! Pompa de alimentare mecanica este actionata de axul cu came printr-o tija. La livrare vei primi si certificat de garantie, iar producatorul te asigura ca este compatibila cu modelul acesta de miniincarcator.

Filtrul de combustibil este recomandat sa fie si el schimbat odata cu pompa. Pentru detalii suplimentare, asteptam sa ne contactezi fie telefonic, fie online. Si inainte de a plasa orice comanda, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita pentru a alege cu usurinta cele mai potrivite piese de schimb pentru utilajul tau. Avem in oferta noastra si alte repere de schimb pentru acest utilaj. Intreaba unul dintre consultantii nostri tehnici si vei primi o oferta personalizata! Modelul de pompa de combustibil din oferta noastra se potriveste si cu miniincarcatorul JCB 300T.

Pompa de alimentare JCB 300 - varianta aftermarket de exceptie!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Producatorul pompei ofera garantie 1 an de la achizitionarea acesteia. Certificatul de garantie si factura le vei regasi in colet alaturi de pompa de alimentare pentru miniincarcator JCB 300 comandata.

Livram imediat pompa de alimentare JCB 300 dorita, cu plata ramburs si posibilitatea de a verifica coletul. Transportul este disponibil in orice localitate si daca doresti sa ne vizitezi si sa achizitionezi pompa personal, sediul nostru se afla langa Bucuresti.

La cerere, te putem ajuta cu montajul piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla echipamentul si poate verifica starea in care se afla acesta. In urma unei diagnoze, mecanicii nostri colaboratori pot lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu sau pentru programarea unei reparatii, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu 3 suruburi, cu distanta intre centrele gaurilor de 45mm.
Admisia de 3/8’’
Iesirea de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura