Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland NH95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH95
Cod produs
JBZ9V8EQ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare New Holland NH95 este un model fabricat in Uniunea Europeana din materiale de inalta calitate si este pus la vanzare avand cel mai bun raport calitate/pret. Trecuta prin multe teste care i-au dovedit rezistenta in timp, este solutia perfecta pentru inlocuirea pompei electrice de alimentare a buldoexcavatorului tau. Suntem convinsi ca utilajului tau ii va toarce motorul mult mai bine!

Sfatul zilei: Nu pierde vremea cautand piesa potrivita! Castiga timp pentru business-ul tau si apeleaza la serviciile ACN Piese Utilaje! Suntem gata sa-ti sarim in ajutor! Depistam piesa de schimb de care ai nevoie, apoi iti facem o oferta de pret avantajoasa. Daca doresti, ne ocupam si de mentenanta sau montaj. Cu noi, grijile tale ar trebui sa se diminueze considerabil!

Pompa electrica alimentare New Holland NH95 - un produs pe care nu ar trebui sa il ratezi!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa electrica de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste tractorului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator New Holland NH95 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste cativa ani.

Pompa electrica alimentare New Holland NH95 se livreaza oriunde in tara. Piesa poate fi transportata in timp util, iar la primirea coletului se poate verifica piesa, sa te convingi ca a ajuns in stare buna, dupa care se achita plata ramburs. Pompa comandata se poate ridica si de la sediul firmei.

Contactati-ne cu incredere daca aveti nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/ h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari.
Se livreaza impreuna cu oringul de montaj pe bateria filtrului
Mufa are 3 pini.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica rapid daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura