Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Deutz F4L1011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz F4L1011
Cod produs
3VY15IUR-IA
Out Of stock
Descriere
La primele semne de uzura ale pompei de motorina, ar fi cazul sa iei masuri! Nici nu ai idee ce dezastru provoaca o functionare defectuoasa a pompei de combustibil motorului! Pompa de alimentare motor Deutz F4L1011 ar fi o alegere inspirata din mai multe motive. Nu doar ca are pretul accesibil si nu vei cheltui o avere pentru ea, dar are si toate calitatile care sa-ti ofere rezistenta. In pachet vei gasi si un o-ring, este bonus! Te ajuta sa faci o inlocuire de succes, plus ca este fabricat din cauciuc moale si poate fi modelat extrem de usor. Suntem siguri ca te-am convins sa o achizitionezi!

Fiecare client este deosebit si fiecare se confrunta cu diverse situatii! Oricat de complicate ar fi acestea, la ACN Piese Utilaje se gasesc solutii eficiente! Nu intarzia sa ne contactezi daca te afli si tu in punctul in care mai ca iti vine sa o iei razna! Ba se strica una, ba alta, ba bocane la dreapta, ba scartaie la stanga! Ai nevoie de un serviciu de mentenanta performant! Il gasesti la noi si il poti accesa oricand! Echipa noastra te poate salva de toate aceste probleme!

Pompa de alimentare motor Deutz F4L1011 - rezistenta fantastica in timp!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru motor Deutz F4L1011 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare motor Deutz F4L1011 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa are prindere in doua suruburi;
Diametru intrare - 8mm;
Diametru iesire - 8 mm;
Se livreaza impreuna cu oring-ul necesar montajului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura