Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Deutz BF4L1011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz BF4L1011
Cod produs
382DJF6G-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare motor Deutz BF4L1011 este una de inalta calitate, care se monteaza destul de usor! Se livreaza impreuna cu o-ringul dintre pompa si motor. Aceasta garnitura este din cauciuc moale, usor de modelat chiar si la temperaturi joase. In caz ca ai observat ca pompa veche nu mai da randamentul obisnuit, poti face inlocuirea folosindu-te de aceasta piesa, este ca si cum ai monta originalul. Nu exista nicio diferenta, dar ca pret vei vedea ca iesi mult mai bine! O expediem indata ce o comanzi si ajunge la tine in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii!

Noi te sfatuim ca, pe langa aceasta inlocuire pe care urmeaza sa o faci, sa acorzi un strop de atentie si filtrului de motorina. Ideea este sa prelungesti perioada de functionare a pompei de combustibil cat mai mult. In ofertele noastre de consumabile vei fi placut surprins sa gasesti filtre de calitate la preturi numai bune! Pentru mai multe informatii despre piese de schimb, consumabile sau servicii, acceseaza consultanta gratuita! Asistentii nostri te asteapta sa-i contactezi de luni pana vineri!

Pompa de alimentare motor Deutz BF4L1011 - transforma pompa veche in istorie!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru motor Deutz BF4L1011 are garantie un an de zile de la data achizitionarii. Documentele care insotesc produsul trebuie pastrate cu grija!

Livrarea se face prin curier rapid, oriunde in tara. In prezenta curierului, poti verifica coletul si dupa ce esti multumit de pompa de alimentare motor Deutz BF4L1011 primita, sa platesti rambusul. Astfel ai garantia ca platesti produsul de care ai nevoie. Poti veni si la sediul nostru daca iti doresti sa intri chiar azi in posesia ei.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prindere in doua suruburi;
Diametru intrare - 8mm;
Diametru iesire - 8 mm;
Se livreaza impreuna cu oring-ul necesar montajului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura