Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Perkins ULPK0034

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins ULPK0034
Cod produs
7TDEAB4G-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Perkins ULPK0034 are toate atuurile unei piese de foarte buna calitate: este produsa in Europa dupa exact aceleasi specificatii tehnice cu piesa originala, o gasesti la noi la un pret foarte bun. Iti garantam aceeasi fiabilitate si eficienta in transmiterea combustibilului catre motor ca si a piesei originale! Performantele ei ne indreptatesc sa asiguram permanent un stoc, deci poti veni sa o iei cu mana ta de pe raft imediat! Altfel, poti plasa o comanda si maine ajunge la tine cu un curier rapid!
Suna-l pe consultantul nostru, vei avea revelatia unei conversatii de exceptie! Are toate informatiile de care ai putea avea nevoie, despre toate etapele unei depanari personalizate: de la stabilirea piesei perfecte pentru utilajul tau, la depanarea cu un atelier mobil oferita de unul dintre partenerii nostri din toata tara!
Suntem deschisi oricarui mod de a realiza o colaborare, avem o intreaga comunitate care apreciaza serviciile pe care le-am pus la dispozitia partenerilor nostri, si care le-au devenit in timp indinspensabile!
Pompa alimentare Perkins ULPK0034 reda forta utilajului tau!
Un motor alimentat inconsecvent va da semne de oboseala: pierde din energie cand incerci sa accelerezi, sau cand vrei sa urci o panta. Acceleratia e lenta, sau poti ramane in pana de combustibil daca nu schimbi la timp pompa de motorina! O pompa de calitate montata ca la carte de un mester destoinic iti va rezolva pe termen lung orice problema in alimentarea constanta a motorului utilajului tau!
Incepe cu inceputul, suna-i pe consultantii nostri!
Orice depanare personalizata ACN poate incepe cu un apel la consultantii nostri. Ei pot identifica piesa perfect compatibila cu utilajul tau daca le dai doar cateva date tehnice! Au cele mai complete si eficiente informatii, te pot ghida gratuit in tot procesul de depanare, suna-i!
Faptul ca ai putea primi o pompa defecta iti da cosmaruri, nu? Producatorul european ofera un certificat de garantie de 1 an pentru pompa de alimentare Perkins ULPK0034 esti asigurat ca un eventual defect de fabricatie va produce imediat schimbarea piesei cu una noua! Tot ce trebuie sa faci este sa o montezi corect!
Pompa alimentare Perkins ULPK0034 este pe stoc, imediat disponibila daca vrei sa treci pe la noi! Daca nu poti veni astazi, plaseaza o comanda si ea vine maine cu un curier rapid. Ajunge in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
Un montaj corect va prelungi viata pieselor si a intregului utilaj! Nu te juca cu alimentarea motorului, ai experimentat deja cum e sa ai pompa defecta! Iti putem recomanda un mecanic destoinic din lista noastra de parteneri, suna-ne pentru datele lui de contact!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica cu membrana are:

• Prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala de 25 mm
• Distanta pe orizontala de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei de 35 mm
• Admisia si iesirea de ’, cu filet pas normal
• Garnitura dintre pompa si blocul motor este inclusa.

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura