Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru semanatoare Case 8825

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Semanatoare Case 8825
Cod produs
L87VUTP1-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare semanatoare Case 8825 este fabricata in UE, in ateliere specializate si cu traditie in realizarea pieselor de schimb pentru utilaje grele. Daca ai observat ca pompa de combustibil a semanatorii nu mai da randament, te poti orienta foarte bine catre aceasta optiune. Este robusta, realizata din materiale dure care permit o utilizare indelungata. Te va incanta si pretul nostru de prim importator. Ai numai avantaje! Comanda produsul si noi il expediem catre tine intr-un timp foarte scurt!

Este imposibil sa eviti reparatiile la utilaje! Le soliciti si le exploatezi la greu, atunci trebuie sa te astepti si la avarii sau la consumabile care necesita schimbate la perioade de timp. In ofertele noastre gasesti piese de schimb si consumabile valoaroase echipamentului tau. Preturile pe care le practicam sunt rezonabile si mereu ne gandim cum putem imbunatati serviciile noastre de mentenanta sau de service. Orice problema ai cu echipamentul tau, esti invitat sa o discuti cu asistentii nostri tehnici! Serviciul de consultanta este gratuit!

Pompa de alimentare semanatoare Case 8825 - semanatoarea va functiona perfect!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru semanatoare Case 8825 se livreaza impreuna cu garnitura, factura si certificatul de garantie valabil un an. Iti recomandam sa pastrezi documentele care insotesc produsul.

Livrarea se face imediat, oriunde in tara. Modalitatea de plata este ramburs. Pompa de alimentare semanatoare Case 8825 se poate achizitiona si de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Admisia de 1/4’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura