Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare excavator Hydrema M1100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hydrema M1100
Cod produs
0Q7P1YOU-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare Hydrema M1100 asigura un debit de 140 litri/ ora.
Piesa fabricata in UE prezinta un mare succes printre piesele echivalente ale modelului original, datorita calitatii foarte bune si a pretului avantajos.
Stocul este permanent disponibil pentru aceasta pompa, care se expediaza impreuna cu cartusul filtrant (filtrul din interior).

Pompa electrica alimentare Hydrema M1100 este o componenta sigura!

Te putem ajuta cu mai multe detalii despre produsele sau serviciile firmei noastre, daca vei lua legatura cu noi, telefonic sau online. Iti stam la dispozitie sa verifici daca piesele care te intereseaza se potrivesc cu utilajul tau, oferindu-ti mereu consultanta tehnica gratuita!

Consultanta gratuita - ajutor in fiecare zi!

Confortul tau este dat de achizitiile corecte, certificate si verificate! Confortul vine din increderea in partenerii cu care colaborezi, cat si in produsele pe care le rulezi. Alaturi de noi vei gasi toate acestea si mai mult!

Pompa alimentare Hydrema M1100 are garantie valabila timp de 12 luni.

Pompa electrica de alimentare pentru excavator Hydrema M1100 se poate achizitiona de la sediul nostru din Bucuresti sau se poate livra oriunde in tara, prin curier rapid. La livrare este oferita posibilitatea verificarii pachetului inainte de a achita rambursul. Cere oferta!

La cerere, putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru motorul utilajului tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Nu ezita si cere detalii de la unul dintre consultantii tehnici ai firmei!

Asigura un debit de 140 litri/ora
Este fabricata in UE
Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura