Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare motor Deutz F 3L2011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz F 3L2011
Cod produs
FDLG4VSZ-C-RB
Out Of stock
Descriere
In timp ce altii il vad doar ca o adunatura de fiare, pentru tine utilajul tau inseamna mult mai mult, e ca un prieten care nu te-a dezamagit niciodata. Vrei sa-i oferi mentenanta de care are nevoie, efectuata la timp si cu piese de calitate. Daca problema e la sistemul de alimentare cu combustibil, am pentru tine ceva ce sigur ai sa apreciezi - o pompa alimentare motor Deutz F 3L2011 nou-nouta!

O gasesti la un pret super-atractiv in oferta furnizorului tau favorit de piese, ACN Piese Utilaje. Nu te grabi sa tragi concluzii, in ciuda pretului avantajos, este o piesa de cea mai inalta calitate, fabricata in Uniunea Europeana. Daca suni chiar acum, comanda poate ajunge la tine chiar maine, gratie serviciului de curierat rapid! Si asta nu e tot! Pe langa consultanta tehnica gratuita, iti putem face o oferta si pentru montaj, intr-un atelier din reteua noastra nationala de parteneri, sau chiar la locatia curenta a utilajului tau!

Si calitate de top, si livrare rapida, si un pret excelent? Da, este posibil, comanda pompa alimentare motor Deutz F 3L2011 si convinge-te!
Oricine stie care este rolul unei pompe de alimentare, si anume de a furniza combustibil motorului. Insa eu iti voi spune care sunt avantajele care diferentiaza aceasta pompa fiabila si calitativa de altele mai putin performante! In primul rand, este dotata cu un mecanism manual de amorsare, si vine impreuna cu garnitura care se monteaza intre pompa si blocul motor.
Etansarea sistemului se realizeaza facil, gratie oringului fabricat dintr-un cauciuc moale, care se muleaza perfect pe conturul pompei. Astfel poti uita de problema tipica a oringurilor clasice, care devin rigide la frig si pot face montajul un adevarat chin.

Vrei o reparatie de durata? Atunci mergi pe mana expertilor nostri! Alege aceasta pompa alimentare motor Deutz F 3L2011 si motorul utilajului va toarce de placere!
Utilajele sunt pasiunea noastra, si vrem sa-ti oferim ajutorul de care ai nevoie! Iti putem oferi asistenta in identificarea pieselor necesare, si informatii utile despre montajul si intretinerea lor! Serviciul de consultanta tehnica este gratuit, trebuie doar sa ne contactezi!

Perioada de garantie pentru pompa alimentare motor Deutz F 3L2011 este de 12 luni din momentul achizitiei. Vei gasi certificatul de garantie in colet, impreuna cu piesa noua!

Vei fi incantat de serviciul de livrare rapida! Cele mai multe comenzi ajung la destinatie in 24 de ore! Curierul iti va permite sa verifici continutul coletului, pentru a fi sigur ca primesti exact ce ai comandat. Iar daca vrei sa ridici personal aceasta pompa alimentare motor Deutz F 3L2011 chiar azi, o poti face de la sediul nostru!

Consultantii nostri iti vor spune tot ce trebuie sa stii despre montajul pompei de alimentare. Tot ei iti vor furniza informatii despre procedurile de mentenanta periodica menite sa-ti asigure o perioada de exploatare indelungata! Daca ai nevoie, iti putem oferi si acest serviciu! Poti efectua montajul in cel mai apropiat service din reteaua noastra de parteneri, sau putem aranja o vizita la locatia curenta a utilajului tau!

Specificatii tehnice

Admisia de diametru 8 mm;
Iesirea de diametru 8 mm;

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura