Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Deutz F 4M2011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz F 4M2011
Cod produs
1BEL3PXS-C-RB
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de utilaje, precizia este importanta, la fel si performantele! Pentru a putea duce la capat orice lucrare, motorul utilajului tau are nevoie de o dozare precisa a cantitatii de carburant. Nu intamplator iti spunem asta, stim ca in prezent te confrunti cu aceasta problema! Avem pentru tine solutia ideala, si anume pompa alimentare Deutz F 4M2011 de cea mai buna calitate!

Ea se afla in depozitul ACN Piese Utilaje, si de-abia asteapta sa o comanzi! Suna acum si unul din consultantii nostri iti va oferi toate informatiile despre aceasta piesa si te va ajuta sa plasezi comanda. Daca o comanzi acum, curierul o va prelua azi, si maine poti efectua montajul. Si ca tot veni vorba de montaj, iti putem veni in ajutor facandu-ti o programare intr-un atelier partener, iar pentru situatii mai speciale putem trimite catre tine echipajul nostru de service mobil!

Pentru a pune cu adevarat osul la treaba, motorul tau are nevoie de un partener de incredere! Comanda-i acum o pompa alimentare Deutz F 4M2011 noua!
Pompa de alimentare este componenta responsabila cu dozarea precisa a cantitatii de combustibil furnizata motorului. Aceasta piesa are incorporata o pompa manuala de amorsare, si se livreaza impreuna cu garnitura care se monteaza intre pompa si blocul motor. Este fabricata in UE, conform standardelor tehnice in vigoare, la un nivel inalt de calitate.

Materialul din care este confectionat oringul furnizat este un cauciuc moale, ce se pliaza usor pe conturul pompei. Astfel se elimina clasica problema a oringurilor clasice, care au o elasticitate redusa si pot fi dificil de montat in anotimpul rece.

O piesa de calitate precum pompa alimentare Deutz F 4M2011 iti garanteaza o perioada de exploatare indelungata!
La noi vei gasi nu doar piese de schimb, dar si o echipa de profesionisti pasionati de utilaje! Te putem ajuta cu identificarea pieselor potrivite pentru utilajul tau, si-ti putem spune care sunt cele mai bune practici de mentenanta si montaj! Acest serviciu de consultanta tehnica este gratuit, asa ca nu ezita sa ne contactezi ori de cate ori ai vreo problema!

Piesa noua va fi livrata impreuna cu certificatul de garantie, il gasesti in colet! Perioada de acoperire pentru pompa de alimentare motor Deutz F 4M2011 este de 12 luni din momentul achizitiei, si include eventualele defecte de fabricatie, insa foarte rar am intalnit astfel de cazuri.

Stim ce frustrant poate fi sa astepti indelung livrarea articolelor comandate! Insa cu noi nu vei avea parte de asa ceva, deoarece serviciul de curierat rapid face ca cele mai multe comenzi ajunga la clienti in 24 de ore! Curierul iti va permite sa verifici continutul coletului, pentru a fi sigur ca primesti exact ce ai comandat. Iar daca vrei sa ridici personal pompa de alimentare motor Deutz F 4M2011 chiar azi, ne poti face o vizita la sediul nostru!

Specialistii nostri iti vor furniza toate informatiile despre montajul pompei de alimentare. Tot ei iti vor da indicatii despre procedurile de mentenanta periodica care sa-i asigure o perioada de exploatare indelungata! Daca nu vrei sa-ti pierzi timpul cautand un atelier cu mecanici de increde, tot noi iti oferim solutia! Poti efectua montajul in cel mai apropiat service din reteaua noastra de parteneri, sau putem trimite echipajul mobil oriunde ai nevoie sa ajunga!

Specificatii tehnice

Admisia de diametru 8 mm;
Iesirea de diametru 8 mm;
Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura