Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz 04103338

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04103338
Cod produs
C4SHAZGJ-RB
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz 04103338 iti ofera garantat o functionare la capacitate maxima a utilajului tau. Calitatea sa superioara si pretul competitiv constituie alte doua avantaje pentru care iti recomandam cu incredere achizitionarea acesteia. Aceasta piesa va pune capat tuturor problemelor legate de alimentarea cu combustibil a motorului, iar astfel utilajul tau va fi capabil sa performeze o perioada indelungata!

Asa cum poate te-ai obisnuit deja, pompa se afla in depozitul ACN Piese Utilaje si asteapta sa o comanzi. Oferta noastra contine piese de cea mai buna calitate si cu o fiabilitate recunoscuta, iar clientii apreciaza asta! Iti oferim o gama de servicii complete, inclusiv asistenta tehnica gratuita oferita de consultantii nostri, si optiuni variate de montaj - intr-unul din atelierele partenere din zona ta, sau chiar la punctul tau de lucru!

La cat au crescut preturile, nu-ti permiti sa ai pierderi de combustibil! Rezolva problema comandand o pompa de alimentare Deutz 04103338 noua!
Asa cum se poate deduce din denumirea sa, pompa de alimentare are asigura dozarea precisa si eficienta a cantitatii de carburant furnizata motorului. In componenta acestei piese vei regasi un mecanism de amorsare actionabil manual. Pe langa asta, pachetul include si un accesoriu important, si anume garnitura care se monteaza intre pompa si blocul motor.
Unul din principalele avantaje este materialul maleabil din care este fabricat oringul furnizat, acest fapt asigura o etansare corecta a sistemului. Astfel se elimina clasica problema a oringurilor clasice, care au o elasticitate redusa si pot fi dificil de montat, in special in anotimpul rece.

Fa o investitie inteleapta pentru a evita defectiuni costisitoare! Alege pompa de alimentare Deutz 04103338 din oferta noastra!
Utilajele sunt pasiunea noastra, si vrem sa-ti oferim ajutorul de care ai nevoie! Iti putem oferi asistenta in identificarea pieselor necesare, si informatii utile despre montajul si intretinerea lor! Serviciul de consultanta tehnica este gratuit, trebuie doar sa ne contactezi!

Perioada de garantie pentru pompa de alimentare Deutz 04103338 este de 12 luni din momentul achizitiei. Vei gasi certificatul de garantie in colet, impreuna cu  piesa noua!

Vei fi incantat de serviciul de livrare rapida! Cele mai multe comenzi ajung la destinatie in 24 de ore! Curierul iti va permite sa verifici continutul coletului, pentru a fi sigur ca primesti exact ce ai comandat. Iar daca vrei sa ridici personal aceasta pompa de alimentare Deutz 04103338 chiar azi, o poti face de la sediul nostru!

Consultantii nostri iti vor spune tot ce trebuie sa stii despre montajul pompei de alimentare. Tot ei iti vor furniza informatii despre procedurile de mentenanta periodica menite sa-ti asigure o perioada de exploatare indelungata! Daca ai nevoie, iti putem oferi si acest serviciu! Poti efectua montajul in cel mai apropiat service din reteaua noastra de parteneri, sau putem aranja o vizita la locatia curenta a utilajului tau!

Specificatii tehnice

Admisia de diametru 8 mm;
Iesirea de diametru 8 mm;

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura