Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion satelit reductor butuc punte fata JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
HBL5GPRO-SC
Out Of stock
Descriere
O defectiune tehnica depistata la timp este pe jumatate rezolvata. Mergem la un exemplu? Uite: sistemul de transmisie al utilajului tau nu mai functioneaza cum trebuie. O fi pierdut din lubrifiant? O fi de montaj? L-ai suprasolicitat? Sau e la final de ciclu de viata? Care e solutia? E una: suni la partenerii tai, suni la noi. Consultantul te va asculta, te va intreaba unele lucruri si, la final, va rezolva problema. Ai nevoie de un pinion satelit reductor butuc JCB 3CX nou, care sa asigure o reparatie corecta. In 24 de ore ajunge la tine. Case solved!

Succesul afacerii noastre este legat pe principiul vaselor comunicante de succesul afacerii tale. Cresti tu, crestem si noi. Scazi tu, te urmam. Fizica nu greseste niciodata.  Daca ai oameni competenti, oamenii nostri sunt la fel de competenti si un pic. Daca oamenii tai fac o echipa foarte buna, am construit si noi un team imbatabil. Obiectivele tale sunt si obiectivele noastre. Daca utilajul tau nu functioneaza, echipa ta nu performeaza. Iar daca nu performeaza ei, nu performam si noi. De fapt, tu si noi suntem o singura echipa.

Pinion satelit reductor butuc JCB 3CX pune punct defectiunilor
Un pinion satelit reductor butuc punte fata este o componenta a sistemului de transmisie al unui buldoexcavator JCB. Aceasta este responsabila pentru transmiterea si reducerea cuplului si a vitezei intre motorul masinii si rotile puntii fata. Este o piesa de transmisie prin definitie.

Ai o intrebare? ACN are o rezolvare!
Compania noastra iti pune la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta tehnica. Poti fi sigur, apeland la el, ca vei beneficia de tot sprijinul necesar. Suna acum la numarul nostru afisat pe site si afla mai multe despre produsul ales pentru utilajul tau. Afacerea ta este in siguranta avand in banckground asistenta noastra tehnica si de know how. Mai ramane doar sa ne spui unde si ce doare!

Garantie
Ai garantie pentru acest pinion satelit reductor butuc punte fata pentru buldoexcavator JCB 3CX pe o perioada de 6 luni de la momentul achizitionarii. Termenii si conditiile sunt foarte simple. Pentru defectiuni neimputabile cumparatorului, produsul se poate prevala de certificatul de garantie pentru a se putea intoarce catre noi si pentru a fi inlocuit cu unul neviciat. Gratuit.

Livrare
Comanda acest pinion satelit si il vei primi in aproximativ 24 de ore. Va sosi prin curierat rapid cu plata ramburs si cu optiunea de verificare a continutului coletului inainte de achitarea produselor. Daca doresti sa il ridici personal de la sediul nostru, te asteptam oricand, in zilele lucratoare. Sunt o multime de optiuni, alege-o pe cea dezirabila pentru tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un montaj competent al unei piese de schimb este esential atunci cand vrei sa iti reintalnesti utilajul performant si naravas, ca la inceputuri. Apeleaza doar la specialisti! Cei pe care ii cunosti bine. Iar daca nu ai asemenea prieteni, afla ca avem noi. Suna-ne si iti dam contactul lor imediat!

Specificatii tehnice:
• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura